Despre noi

Am avansat datorita voua si din 2009 crestem in fiecare an, pas cu pas ...


Noi, echipa SC Alereb SRL, suntem  importatori si distribuitori de aparatura de uz stomatologic, consumabile stomatologice si tehnica dentara. Asiguram asistenta tehnica, garantie si service autorizat, cu un raspuns prompt in 24 H, pentru aparatura comercializata in toata tara.

Cu o echipa tanara, serioasa si dinamica, pasionata de acest domeniu, suntem mereu orientati spre satisfacerea cerintelor clientilor nostri si oferim consiliere pentru a face cea mai buna alegere in raportul nevoi/calitate/pret.

Portofoliul nostru se mandreste, atat cu medici stomatologi cu cabinete individuale, cat si clinici dentare din aproape toate regiunile tarii, laboratoare de tehnica dentara, spitale si institutii din domeniul medical. Buchetul de clienti fideli ne da incredere in calitatea serviciilor oferite.

Prezenta noastra  in domeniul online prin magazinul online www.dentalfarma.ro ne aduce mai aproape de clienti si potentiali clienti din orice regiune.

Prin activitatea noastra, ne focusam pe imbunatatirea permanenta a serviciilor noastre, atat prin produse noi, inovative, aflate pe stoc, cat si prin promptitudinea cu care raspundem nevoilor clientilor nostri.

Va multumim!