NOU! Adauga Extra Garantie la autoclav, vezi detalii.

Valoarea Extra Garantiei reprezinta plus 10% din valoarea produsului (se factureaza separat).

La optiunea plata in 6 rate egale se va aplica un comision de 10% la pretul afisat.

Autoclava EXL cu imprimanta interna a fost dezvoltată pentru a satisface nevoile clinicilor medicale cu volum mare de pacienți, asigurând o capacitate de încărcare mai mare, performanțe îmbunătățite, împreună cu un consum redus, datorită generatorului său instant de abur. Eficiența și sustenabilitatea au fost realizate prin sisteme de gestionare a ciclurilor personalizabile, dar bijuteria din coroana acestei mașini este trasabilitatea și conectivitatea extensibilă prin intermediul unui card SD sau Ethernet, asigurând că datele de sterilizare sunt întotdeauna disponibile pe computere, imprimante, telefoane inteligente și tablete. Totul a fost conceput pentru a optimiza eficiența operațională a clinicii, oferind o sterilizare sigură, durabilă și fiabilă la cele mai înalte standarde Euronda.

Clasificare

Dispozitiv medical clasa IIb Autoclavă clasa B este pe deplin conformă cu cerințele standard EN 13060. Cameră turnată din oțel inoxidabil certificate la PED 2014/68 / CE.

La scară largă

EXL este autoclava Euronda cu o capacitate de încărcare mai mare, concepută pentru clinicile dentare care doresc să optimizeze timpul și consumul de resurse. Funcțiile de programare personalizabile ale ciclurilor permit gestionarea și organizarea optimă a tuturor operațiunilor, oferind atât un proces de sterilizare eficient. Camera spațioasă de 29 litri din oțel inoxidabil poate reține orice sarcină, reducând astfel numărul de cicluri. EXL poate steriliza simultan 5 tăvi sau 3 casete.

Un sistem care este întotdeauna conectat și actualizat

Nevoia de a fi conectat pe deplin la alte sisteme din clinica dentară este fundamentală și a fost întotdeauna esențială pentru cercetarea Euronda. Acum e mai ușoara conectarea instantanee la alte sisteme Pro, cum ar fi termosigilatorul Euroseal® Valida și masina de spalat Eurosafe 60.

Extensibil pentru a se adapta cerințelor dumneavoastră

Trasabilitatea este marca comercială a sistemului Euronda Pro, primul care introduce un sistem de trasabilitate extensibila. Chiar și cu EXL, toate ciclurile de sterilizare sunt salvate în fișiere și pot fi tipărite direct datorită seturilor de imprimare opționale. Ușor de instalat fără a fi nevoie de un tehnician specialist.

Economicos și durabil

EXL a fost realizat pentru a optimiza consumul de energie al clinicii dentare într-un mod ecologic. Generatorul instant de abur și ciclul de uscare avansat asigură performanțe optime pentru sterilizarea rapidă, durabilă și de înaltă calitate.

Întotdeauna la dispoziția dumneavoastră

De la întreținere până la funcțiile programului, EXL folosește soluții și sisteme pentru a optimiza ergonomia, utilizabilitatea și personalizarea. Hardware și software lucrează împreună pentru a simplifica procesele, pentru a spori eficiența, în timp ce le adaptează la cerințele specifice de gestionare a timpului clinicii.

Siguranță de lungă durată

EXL folosește punctele forte și cele mai bune caracteristici ale celor mai evoluate autoclave Euronda în ceea ce privește durata, întreținerea și construcția de design. EXL garantează fiabilitate și longevitate maximă pentru calitate și sterilizare durabilă în timp.Ecologic

Datorită generatorului său instant de abur și a tehnologiei Pro System, setările de sterilizare sunt adaptate la sarcina efectivă, optimizând astfel consumul de apă și electricitate.

Conectivitate

Cardul SD integrat și conexiunea Ethernet vor asigura că datele de sterilizare sunt întotdeauna disponibile, transferându-le din autoclavă pe un computer sau alte dispozitive.

De încredere

Bazat pe cele mai dezvoltate autoclave Euronda, EXL combină punctele lor forte și cele mai bune caracteristici în ceea ce privește durata, întreținerea și construcția de design.

Trasabilitate

Oferă un sistem extensibil de trasabilitate datorită conectivității standard și a seturilor de imprimare integrabile pentru imprimarea etichetelor adezive.

Funcţional

De la interfața sa ușor de utilizat, la cele mai inovatoare sisteme care garantează performanțele autoclavei în timp: EXL îmbunătățește și simplifică sterilizarea și gestionarea procesului de sterilizare.

Capacitate

Cu camera sa de 29 de litri, EXL este cea mai mare autoclavă Euronda disponibilă, asigurând în același timp rezultate optime de sterilizare.

Suport standard pentru tavă

Suporturile tăvilor din oțel inoxidabil cu panouri pătrate sunt proiectate pentru încărcarea a 5 tăvi standard din aluminiu, deoarece acestea pot fi rotite la 90 °, putând fi introduse 3 tăvi sigilate. 5 tăvi incluse.

Accesorii

 • Conducte de drenaj;
 • Burete;
 • 2 mânere pentru îndepărtarea tăvii;
 • Mânerul ușii reglabil;
 • Pâlnie;

Date tehnice:

 • Capacitatea camerei: 29 L;
 • Greutate: 62 Kg (mașină goală cu coș și tăvi);
 • Dimensiuni externe: 460 x 455 x 855 mm (lxhxd);
 • Consum de energie: 3200 W 14 A;
 • Consum de apă: 700 ml;
 • Tip CE Ref: EXL;

Garantie 24 luni

Service in 24H

Livrare gratuitaAutoclav Euronda EXL 29L + imprimanta interna + Cadou 4 role pungi sterilizare 300cm x 200m

 • Producător: Euronda
 • Cod produs: Autoclav Euronda EXL 29L
 • Disponibilitate: 1
 • 29.200,00 Lei
 • 28.000,00 Lei


Opţiuni disponibile


Produse asemănătoare

Pachet autoclav Euronda E9 Next 24L clasa B + CADOU 20 cutii masti medicale Euronda

Pachet autoclav Euronda E9 Next 24L clasa B + CADOU 20 cutii masti medicale Euronda

NOU! Adauga Extra Garantie la autoclav, vezi ..

27.656,00 Lei 36.877,00 Lei

Pachet autoclav Euronda E8 24L clasa B + CADOU 20 cutii masti medicale Euronda

Pachet autoclav Euronda E8 24L clasa B + CADOU 20 cutii masti medicale Euronda

NOU! Adauga Extra Garantie la autoclav, vezi ..

23.691,00 Lei 28.406,85 Lei

Masina de spalat Eurosafe 60

Masina de spalat Eurosafe 60

NOU! Adauga Extra Garantie la autoclav, vezi ..

38.000,00 Lei

Autoclav Euronda E9 Next 24L clasa B + imprimanta interna Print set 2

Autoclav Euronda E9 Next 24L clasa B + imprimanta interna Print set 2

NOU! Adauga Extra Garantie la autoclav, vezi ..

22.000,00 Lei

Etichete: Autoclav Euronda EXL 29L, oferta Euronda, sterilizator cu abur, autoclave, Euronda, etuva, autoclava, sterilizare instrumentar, promo Euronda