orders@alerebmedical.com | 0730 580 206

Despre noi

Despre noi
Din 2009

Creștem, pas cu pas

Suntem importatori și distribuitori de aparatura de uz stomatologic, consumabile stomatologice și tehnică dentară. Asigurăm asistență tehnică, garanție și service autorizat, cu un răspuns prompt în 24 H, pentru aparatura comercializată în toată țara.

Prin activitatea noastră, ne focusam pe îmbunătățirea permanentă a serviciilor noastre, atât prin produse noi, inovative, aflate pe stoc, cât și prin promptitudinea cu care răspundem nevoilor clienților noștri.

Orientare spre client
Echipă pasionată
Echipă pasionată

Orientare spre client

Cu o echipă tânără, serioasa și dinamica, pasionata de acest domeniu, suntem mereu orientați spre satisfacerea cerințelor clienților noștri și oferim consiliere pentru a face cea mai buna alegere în raportul nevoi/calitate/preț.

Prezența noastră în domeniul online prin magazinul online www.dentalfarma.ro ne aduce mai aproape de clienți și potențiali clienți din orice regiune.

Portofoliul nostru

Medici stomatologi, cabinete individuale și clinici dentare

Portofoliul nostru se mândrește, atât cu medici stomatologi cu cabinete individuale, cât și clinici dentare din aproape toate regiunile țării, laboratoare de tehnică dentară, spitale și instituții din domeniul medical. Buchetul de clienți fideli ne dă încredere în calitatea serviciilor oferite.

S.C. Alereb S.R.L.

Str. Mihai Viteazul, Nr. 6A
410095  - Oradea, Jud. Bihor

  • orders@alerebmedical.com
  • +40 730 580 206
  • Nr. Reg. Com.: J05/1402/2010
  • CUI: RO 27666605

Newsletter

Înscrie-te la newsletter și primești o reducere de 10% la prima comandă:

Please enable the javascript to submit this form


© Toate drepturile rezervate Alereb SRL. Web design by Weblike PRO.