Skip to main content
vanzari@dentalfarma.ro | 0730 580 206

Despre noi

poza 4
Din 2009

Creștem, pas cu pas cu profesionalism

Suntem importatori și distribuitori de aparatură de uz stomatologic/medical, consumabile stomatologice / medicale și tehnică dentară. Asigurăm asistență tehnică, garanție și service autorizat, cu un răspuns prompt în 24 H, pentru aparatura comercializată în toată țara.

Prin activitatea noastră, ne focusam pe îmbunătățirea permanentă a serviciilor noastre, atât prin produse noi, inovative, aflate pe stoc, cât și prin promptitudinea cu care răspundem nevoilor clienților noștri.

Echipă pasionată

Orientare către clienți

Cu o echipă tânără, serioasă și dinamică, pasionată de acest domeniu, suntem mereu orientați spre satisfacerea cerințelor clienților noștri și oferim consiliere pentru a face cea mai bună alegere în raportul nevoie / calitate / preț.

Prezența noastră în domeniul online, prin magazinul online www.dentalfarma.ro, ne aduce mai aproape de clienți și potențiali clienți din orice regiune.

certificare dental
Siguranță și calitate

Certificat ISO

Siguranța și calitatea nu sunt de neglijat în industria dispozitivelor medicale, de aceea a fost dezvoltat standardul ISO 13485.
Cerințele de reglementare sunt din ce în ce mai stricte pe parcursul fiecărui pas al ciclului de viață al unui produs, inclusiv serviciile și livrarea. Astfel, este de așteptat din ce în ce mai mult, ca organizațiile din industria dispozitivelor medicale să își certifice procesele de management al calității și să asigure cele mai bune practici în tot ceea ce fac. 

Portofoliul nostru

Medici stomatologi, cabinete individuale și clinici dentare

Portofoliul nostru se mândrește, atât cu medici stomatologi cu cabinete individuale, cât și clinici dentare din aproape toate regiunile țării, laboratoare de tehnică dentară, spitale și instituții din domeniul medical. Buchetul de clienți fideli ne dă încredere în calitatea serviciilor oferite.