Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in Romania, prin intermediul firmei de curierat rapid Nemo sau GLS, in 24-72 ore de la data validarii comenzii pentru produsele aflate pe stoc, cu exceptia zilelor de sambata si duminica. S.C. ALEREB S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Expedierea produselor se face in 24-72 de ore. Comenzile efectuate pe platforma magazinului online se inregistreaza non stop, confirmarea si livrarea efectuandu-se in urmatoarele 24-72 de ore, cu exceptia zilelor de sambata si duminica. Comenzile se proceseaza zilnic, de luni pana vineri, in intervalul orar 9 – 16.

Sambata si duminica nu se fac livrari.

Costurile de livrare sunt:

  • GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 300 RON;
  • 20 RON pentru comenzile sub 300 RON (pret valabil cu livrare prin Nemo sau GLS).

Receptia produselor

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea Buletinului de expediere sau al AWB-ului cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

S.C. ALEREB S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. ALEREB S.R.L. care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, cutremure de pamant, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

In acest caz, S.C. ALEREB S.R.L. returneaza valoarea sumei incasate de la client prin plata efectuata online anticipat de catre acest client.

S.C. Alereb S.R.L.

Str. Mihai Viteazul, Nr. 6A
410095  - Oradea, Jud. Bihor

Detalii contact


© Toate drepturile rezervate Alereb SRL. Made with ❤️ by the NRGO Web Design team.


Abonează-te la newsletter!

Cuponul nu se cumulează cu alte reduceri!
Completează formularul de mai jos:

Abonarea s-a realizat cu succes! Codul tău de reducere este valabil la o singură comandă. Acesta este: DENTAL5.

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou.

Sunt de acord cu termenii și condițiile magazinului online: politica de confidențialitate