NOU! Adauga Extra Garantie, vezi detalii.

Valoarea Extra Garantiei reprezinta plus 10% din valoarea produsului (se factureaza separat).


Prezentare detalii omniprezente

Microscopul chirurgical de la COXO folosește un excelent sistem optic apocromatic. Redarea culorilor este mai realistă. Sistemul optic importat din Germania, ocularul cu unghi larg, obiectivul cu zoom continuu, mărirea pe 5 niveluri pot recunoaște detalii mai mici și o structură fină și pot îmbunătăți complet diagnosticul și tratamentul.

 

Proiectare inginerească personalizata

Designul compact, performanța excelentă și funcționarea simplă sunt principalele caracteristici ale microscopului chirurgical COXO. În timpul tratamentului, puteți menține întotdeauna o poziție confortabilă de lucru și puteți preveni încordarea spatelui și a umerilor, durere și probleme mai grave ale coloanei vertebrale.

 

Medicii și pacienții comunică mai ușor

Sistemul de imagistică COXO poate demonstra pe deplin efectele înainte, în timpul și după tratamentul clinic. Graficele și imaginile de diagnostic de înaltă calitate vă permit să arătați și să explicați în mod clar tratamentele pacienților.

 

Nou concept de iluminat

Microscopul de înaltă performanță este combinația perfectă de calitate optică superioară și confort de manipulare. Sistemul de iluminare cu LED vă oferă efecte de iluminare excelente, control al umbrelor și opțiuni de filtrare pentru a vă satisface nevoile în diferite tratamente.

 

Tratamentul bolii pulpei dentare

Se pot observa structuri anatomice mici și detalii în camera pulpară și canalul radicular și chiar și morfologia apicală poate fi observată direct. Microscopul chirurgical vă va face viziunea mai clară și diagnosticul mai clar în restaurarea cosmetică a dinților, tratamentul convențional al canalului radicular, tratamentul complex în canalul radicular, retratarea canalului radicular sau operația apicală pentru a îmbunătăți calitatea tratamentului.

 

Tratament de reparare orală

Microscopul ajută la verificarea rapidă, la găsirea fisurilor de smalț și dentină și a golurilor adiacente, la inspectarea și controlul precis al marginii corpului pregătit și la adâncimea de pregătire și la pregătirea și lipirea corectă a suprafeței. Rezultatul final este să vă faceți restaurările mai precise, mai exacte și mai plăcute din punct de vedere estetic, mai în concordanță cu performanțele biologice și să îmbunătățiți satisfacția pacientului.

 

Implant oral

Inspecția de înaltă precizie și tratamentul implantului pot fi efectuate rapid și cu încredere, iar structurile anatomice importante pot fi inspectate în mod fiabil.


Tratamentul bolii parodontale

Datorită sprijinului eficient al evaluării și gestionării țesuturilor moi, putem realiza vindecarea rănilor mai repede, mai puțin cicatrici și o estetică mai bună.


Funcționare mai confortabilă

Distanța de lucru a obiectivului zoom al microscopului chirurgical de calitate profesională COXO este de 200-300mm, iar gama de zoom este de până la 100mm, acoperind aproape toate distanțele de lucru necesare pentru tratamentul oral. Pur și simplu reglați butonul de zoom, puteți obține cu ușurință focalizarea la poziții arbitrare, fără a schimba poziția microscopului sau poziția scaunului pentru a vă ușura munca.

 

Vizibilitate și claritate mai mare

Microscopul utilizează un sistem optic apocromatic pentru a corecta refracția diferitelor lungimi de undă ale luminii vizibile roșii, verzi și albastre, asigurând nicio aberație cromatică, clare și acute în fiecare multiplu. Dintre acestea, ocularul folosește un ocular cu unghi larg de 12,5x pentru a oferi un câmp vizual mare și imagini stereo 3D. Dioptria este + 6—6. Înălțimea ochelarului este reglabilă, iar operatorul care poartă ochelarii poate lucra confortabil cu ochelari.

Nou concept de iluminat

Sistemul de iluminare echipat cu LED pentru a vă oferi iluminare de înaltă calitate, indiferent de rezoluția culorii sau temperatura culorii este aproape de lumina naturală, rentabilă, fără întreținere. Produce mai puțină căldură și mai puțin zgomot. De asemenea, puteți utiliza butonul pentru a controla lumina și întunericul și puteți regla filtrul portocaliu (care previne întărirea materialului de rășină fotopolimerizată și prelungește timpul de funcționare).

Comunicare mai bună, convingere mai puternică

În funcție de cerințele dvs., puteți alege să vă echipați dispozitivul cu un sistem extern de camere HD.

Este adesea dificil pentru pacienți să ne înțeleagă diagnosticul, procesul de tratament și rezultatele tratamentului. Cu imagini clare și clipuri video, preocupările dvs. clinice sunt mai intuitive și mai clare atunci când comunicați cu pacienții. O imagine valorează o mie de cuvinte.

Sistemul extern de cameră HD are splitter original, cameră digitală SLR de calitate profesională (inclusiv adaptor), sistem de fotografiere fără fir al camerei digitale, afișaj.

O descoperire ergonomică

În timp ce tratați pacienții, acordăm mai multă atenție propriului confort. Durerile de spate sunt senzații pe care o simți după ce lucrezi în fiecare zi.

Microscopul de operare COXO professions I-grade, cu obiectiv de zoom, facilitează focalizarea oriunde, fără a schimba poziția microscopului sau poziția scaunului. Microscopul are designul unui tub ocular cu distanță reglabilă, unghi binocular reglabil cu unghi de înclinare de 0-180 °, design înclinabil reglabil total stânga și dreapta (0-60 °), arc gazos importat din Germania, structură mecanică optimizată, braț oscilant și unghi confortabil design reglabil al mânerului. Datorită gamei sale largi de caracteristici telescopice, se poate adapta la diferitele unghiuri ale operatorului și cerințelor diferite de poziție.

În timp ce tratați pacienții, bucurați-vă de experiența specială de lucru adusă de COXO Medical, iar munca de zi cu zi devine mai ușoară și mai confortabilă.     

Date tehnice:

Sistem optic: sistem optic apocromatic;

Sistem zoom:

 • Asistenta zoom cu 5 viteze;
 • Marire cu cinci niveluri 3.2x, 5x, 8x, 12.8x, 20x;

Lentilă:

 • 12.5 x lentila cu unghi larg, adsorbtie magnetica, insertie dioptrii, corectie gama de reglare: + 6 ~ + 6D;
 • Ochelari reglabili pe inaltime, potrivit pentru operatii care necesita microscop;

Tub binocular: 0-180 tub binocular unghi de inclinare reglabil, f = 170 mm, interval de reglare a distantei interpupilare: 55mm-75mm;

Lentila obiectiv: zoom larg, distanta de lucru: 200-300mm;

Sistem iluminare: Bec LED, luminozitate reglabila, iluminarea principala este mai mare de 30000-50000 lux, indicele afisajului > 90%;

Maner: maner bilateral standard, reglabil 360o;

Imagine digitala:

 • splitter optic;
 • tubul camerei digitale;
 • camera digitala canon slr EOS 750D;
 • sistem de camere wireless;
 • afisaj HD;
 • cablu de date HD (incorporat);
 • Monitor LED IPS DELL P2419H, 24", Full HD, 60Hz, negru;

Tub binocular:

 • Stand de expunere de lux;
 • Role mobile de import, medical, de inalta calitate, patru roti pot fi blocate;
 • Stand de podea de lux;
 • Dimensiunea bazei: 800x800mm;
 • Design integrat, cablu incorporat;

 • Tensiune nominala: 100-240V;
 • Curent electric: 1,5A;
 • Frecventa: 50—60Hz;
 • Iesire:   Microscop chirurgical,  mufă de semnal extern de la distanță de până la 13 V / 3 A;

Garantie 12 luni

Service in 24H
Microscop C-Clear 1 Deluxe

 • Producător: COXO
 • Cod produs: Microscop C-Clear 1 Deluxe
 • Disponibilitate: 3
 • 46.000,00 Lei
 • 34.990,00 Lei


Opţiuni disponibile


Etichete: Microscop C-Clear 1 Deluxe, microscop stomatologic, microscop operatii, Coxo, microscop Coxo, microscop chirurgical